Čtyřkolky Rumunsko – s agenturou Jan Jajtner

Na našem webu se dočítáte řadu informací ze zajímavých zahraničních cest a expedicí jistě jsou mezi Vámi i ti kteří by rádi na nějakou cestu se čtyřkolkou vyrazili ale nemají odvahu na  samostatnou cestu. Pro řadu z Vás je bezpečnější nestarat se o organizační věci o přesun materiálu a stroje nebo vůbec stroj nevlastníte ale zůčastnit se nějaké výpravy Vás láká.

Naše letoční cesty mířily hodně do Rumunska a proto jsme se spojili se společností Čtyřkolky Rumnusko p. Jajtnera a přinášíme Vám pár informací o možnosti organizované cesty do těchto končin.

Kam se jezdí:
S výpravou poznáte takřka nedotčenou přírodu Transylvánských Alp – části Karpat, která z jihu zasahuje do rumunské župy Karaš-Severin (Caraş-Severin). Hory pokrývají asi dvě třetiny této oblasti, nadmořská výška se zde pohybuje mezi 600 – 2100 metry nad mořem. Krajinu brázdí údolí řek Cerna a Timiş a četné průsmyky.

Organizace:
Díky terénním předpokladům cílové destinace je možné připravit pro Vás hned několik různých výprav, které budou náročností vyhovovat právě Vašim požadavkům. Pod vedením zkušeného doprovodu se stanete součástí týmu, který společně zvládne všechny překážky.

Čtyřkolka a doprava:
Na cestu s agenturou můžete vyrazit jak s vlastní čtyřkolkou (agentura zajistí její přepravu) či si na cestu čtyřkolku zapůjčit (Suzuki 700 KingQuad).

V ceně je zahrnuto:
V ceně organizovaného výletu je zahrnuta doprava, ubytování, strava, Wap pro očištění stroje. V případě, že si zapůjčíte čtyřkolku je to ještě navíc servis stroje opravy a náhradní díly, pohonné hmoty a technické kapaliny.

Cena zájezdu:
Cena se odvíjí od počtu účastníků. Orientačně výprava se třemi účastníky vyjde jednoho účastníka na 16500 Kč a s šesti účastníky na 12500 Kč.

Termíny expedicí a bližší detaily získáte přímo na webu organizátora: www.ctyrkolkyrumunsko.cz 
Nebo emailem: jajtner@ctyrkolkyrumunsko.cz

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>