Zimní set pro helmy LS2

Blíží se zima a tedy se jistě všichni rozhlížíme čím si delší jízdu v terénu zpříjemnit a učinit jí komfortnější.  Při návštěvě jednoho z našich partnerů jsme narazili na vynikající zimní set pro helmy LS2 a tak jsme se jej rozhodli představit i pro vás ostatní, ke kterým se tato zajímavá nabídka ještě nedostala.

     

Zimní set „Winter Pack“ lze užít pro helmy typu LS2 EASY a LS2 RIDE a obsahuje:

  • Elektricky vyhřívané čelní plexi LS2 SNOWSET VISOR FF386/FF370 ELECTRIC SHIELD
    Čelní vyhřívané plexi je vhodné pro zimní jízdu při nízkých teplotách a ve sněhu. Dvojité plexi se vzduchovou mezerou účinně zabraňuje zamlžování a ulpívání sněhu na povrchu.Snadná montáž bez použití nářadí. Včetně kabeláže. Cena: 2999 Kč s DPH. 
  • Zateplovací kryt pro nos, ústa a braduNOSE GUARD FF386/FF370 SNOW
    Doporučený doplněk pro jízdu v chladném počasí.Kryt zlepšuje udržení teploty uvnitř helmy. Snadná a rychlá instalace. Při vyklopení brady zůstává kryt na stejném místě. Možnost tvarování kolem nosu. Cena: 299 Kč s DPH.
  • Elastickou textilní kuklu s otvorem pro očiLS2 (Balaclava)
    Kvalitní textilní kukla s otvorem pro oči. Ideální doplněk do chladného počasí. Elastický materiál. Cena: 199 Kč s DPH.

Kombinace všech tří uvedených doplňků je ideálním řešením pro jízdu v zimním období včetně jízdy ve sněhu. Velkou výhodou je snadná instalace bez použití nářadí

Cena celého setu je pouze : 3399 Kč s DPH 
Set máte možnost nakoupit u ASP Group konkrétně na adrese: www.aspshop.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>