Letní tábor pro malé čtyřkolkáře

Náš server není a nebude jen o cestování na čtyřkolkách ale jak jsme slíbili budeme Vám přinášet všechno, co nám přijde zajímavé a co se týká našeho společného koníčka. Zatím jsme se zaměřili na nás dospěláky a zábavu takříkajíc naší :D. Co ale naše ratolesti ? Myslíme tedy i na ně a tak Vám představujeme takříkajíc jedinečnou možnost jejich letního pobytu, kde si budou mít možnost kromě jiného užít právě i na čtyřkolkách.

Dnešní letní tábory nabízí tolik lákových možností: koňský tábor, paintballový tábor, adrenalinový tábor, tábor se čtyřkolkami, klasický tábor atp. Co ale takhle tábor, který umožňuje vše dohromady ? Letní dětské tábory na Ranči v údolí nabízí jedinečný zážitkový pobyt, kde na vaše děti čeká každý den opravdu bohatý a lákavý program.Pokud tedy hledáte prázdninový tábor, kde se budou nejen dobře bavit, ale také se naučí samostatnosti, teamové spolupráci a fairplay je pro Vás Ranč v údolí ta pravá volba.

   

Jednotlivé táborové týmy připravují a plánují nové zábavné celotáborové hry a soutěže. My z Ranč Teamu pro Vás zase vybíráme nový a netradiční  doprovodný program tak, aby vás co nejvíce zaujal a zanechal ve vás ten správný dobrodružný zážitek z prázdnin.

Nejprve něco málo z historie:
Na stránkách www.taboriste.cz pořádáme dětské tábory již od roku 1999, kdy Tomáš Hégr s kamarády uskutečnil první stanový tábor v Rabštejně nad Střelou. Tábor se neobyčejně vydařil, a tak jsme se ho rozhodli zopakovat. Malý tábor se začal rozrůstat a brzy nám tábořiště v Rabštejně nad Střelou bylo malé. Rok 2002 znamenal velkou změnu – tábor se přestěhoval na „Ranč v údolí“, kde je pro děti připraveno mnohem lepší zázemí v podobě chatiček a pokojů ve westernovém stylu. Každoročně zde pořádáme 5 běhů letních táborů s různou tématikou celotáborových her.

Rekreační areál Ranč v údolí se nachází v malebném údolí řeky Mže na Plzeňsku. Dětem je zde k dispozici 20 čtyřlůžkových chatiček a několik westernových pokojů pro naše nejmladší táborníky. V areálu celoročně chováme 16 koní, na kterých děti denně trénují westernovou jízdu formou doprovodného programu. Pro tyto účely se v areálu nachází kruhová i obdélníková jízdárna.

   

Terénní čtyřkolky pro malé i velké
Velkým pomocníkem na Ranči se stala čtyřkolka. Protože zájem dětí vyzkoušet si jízdu na terénním stroji neustále roste, pořídili jsme další a už jich máme celkem šest. Při bezpečné jízdě na dráze si děti vyzkouší řízení a hlavně jízdu zručnosti. Menší děti otestují čtyřkolku na elektrický pohon s omezovačem. Takže vrrr na ně.
 
Pokud budete mít jakékoli dotazy na provoz a organizaci táborů, tak nás kontaktujte na telefonním čísle  724 224 774. Více informací a konkrétní termíny pro rok 2013 na adrese: www.taboriste.cz

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>