Ollie Roučková – nový stroj a nová sezóna

Uběhl nějaký čas od našeho rozhovoru s Ollie Roučkovou špičkou mezi českými závodníky na čtyřkolkách a tak jsem tuhle krásnou kamarádku oslovil s tím aby prozradila co chystá pro letošní sezónu na čem bude jezdit a jak se vůbec má :D. Její odpověď Vám jako zajímavost ze závodního světa tímto v nijak neupravené podobě přinášíme. Ollie děkujeme za krátký rozhovor a představení parádního závodního speciálu CA z dílny GalaxyBike a držíme palce k co nejlepším umístěním v letošních závodech.
 
Ahoj Vojto, pro letošní sezonu jsem pod zadek dostala zbrusu nového Can Ama Renegade 810R, a to když píši nového tak to je opravdu myšlené, že je od vše od základu nové. Se speciálem nás čekají nové barvy, nové výzvy a nové závody. Nové zbarvení je patrné při prvním pohledu na mašinu, růžovo bílo černá kombinace nevypadá věru zle a na závodech budu k nepřehlédnutí. U barevných variací výčet novinek opravdu nekončí, velkou a opravdu základní změnou je příhradový rám připravený v dílnách Galaxy4bike, tento rám je již v pořadí druhým rámem, který je vyvíjen speciálně pro závodníky. Rám je postaven na bačkorách od Hiper racing wheel, které jsou tvrzené tak, aby jim jen tak nějaký boční náraz neudělal ani škrábaneček, což jsem vyzkoušela hned v prvních závodech, kde jsem podjížděla jezdce zamnou a ten mi nabral pravé zadní kolo v plné rychlosti. Ze staré mašiny mi mechanici přendali vše na co sem byla zvyklá, tak abych přechod na ostrou žiletku měla co nejlehčí, ale nikdo už mi neřekl, že mi to bude rvát ruce z pantů :)
    
 
Něco málo k mašině:
CAN-AM RENEGADE 800- SPECIAL RACING
Motor 810R, písty CP Piston komprese 9,8:1,úprava ventilů, vodní pumpa G4B. Převodovka speciální kola rychlého převodu,Variátor CVTech úprava G4B, řemen Moose racing, Rám příhradový B4G, Kola Hiper racing wheel, pneu ITP, tlumiče FOX, nášlapy a přední nárazník XRW Racing, Design Zlatuše Sutnerová, Sedlo G4B, Výfuky RP Galaxy – RP Tuning a G4B, Řidítka Fast, brzdy Magur, hadice G4B, Návrh a zpracování G4B.
 

 

Jaké, máš Ollie letos plány budeš se snažit obhájit titul?
Zajezdit si co nejvíc, podívat se na všechny vypsané Cross Country šampionáty v okolí hranic i za nimi a uchytit se v první pětce. Na obhajobu titulu nemám až tak velké ambice, pojedu co nejlépe to půjde, ale budu ráda když si dokroužím svým tempem do cíle. Bestii Can Am Renegade 810R můžete vidět na kompletním Mezinárodním mistrovství Cross Country, BQC, Emdurance Masters, Gcc…

Jaká byla tvá zimní příprava ?
I ty vtipálku ta na 4kolce nikdy neprobíhá, letos jsem poprvé odjela do Thajska, kde jsem necelý měsíc pod vedením Mudroch teamu trénovala Thaibox. Povím vám to bylo opravdové peklo, třikrát denně tréninky v krutopřísném podnebí pod vedením našeho trenéra, který nám nic neodpustil, ale já to milovala a myslím že to byl dobrý odpal pro fyzickou přípravu do závodní sezony 2013. No a až někdy přijde jaro tak teprve poté sednu na trénink za řídítka 4×4.

Text: Ollie Roučková
Foto: Ollie Roučková

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>