Soutěž o nejhezčí expediční fotografii – 2013

S radostí oznamujeme všem čtenářům našeho portálu ale vlastně obecně všem cestovatelům na čtyřkolkách, že opět otevíráme soutěž o nejhezčí expediční fotografii tentokrát pro rok 2013. Pokud jste se s vaší čtyřkolkou zůčastnili nějaké zahraniční expedice a máte nějaký zajímavý snímek, který by jste rádi zařadili do soutěže pak věnujte pozornost následujícím pravidlům.

Účast v soutěži:
Vybrané foto je třeba zaslat  na naši kontaktní emailovou adresu: akce@free-style.cz. Všechny soutěžní fotografie pak budou bez prodlení uveřejněny na našem Facebook profilu ATV-Expedice.cz v albu „Fotosoutěž 2013″. Soutěžní fotografie můžou být vtipné, zajímavé, adrenalinové, atp. vyberte tedy tu vaši nejzajímavější a neváhejte si s námi zasoutěžit a podělit se o svůj parádní snímek s ostatními. Soutěž je otevřená pro každého.

Trvání soutěže:
Soutěž probíhá v době od 13.5.2013 do 30.11.2013. V tomto období je možno zasílat soutěžní fotografie ale také formou „Like“ hlasovat pro vámi vybranou fotografii.

Podmínky účasti:
Soutěžní fotografie musí být minimálně v rozlišení 800 x 600 pixelů. Soutěžní fotografie musí být se čtyřkolkářskou tématikou a musí být pořízena na zahraniční cestě se čtyřkolkou. Se soutěžní fotografií musí být zasláno i jméno a příjmení každého soutěžícího ale i legenda k soutěžní fotografii (místo pořízení, datum, akce atd.).  Dále pak  telefonní číslo a platná poštovní adresa pro případ výhry a následného zaslání vyhrané ceny. Soutěže se může díky zcela nestranému systému hlasování zůčastnit kdokoliv, tedy i účastníci expedičních cest pořádaných pod hlavičkou ATV-Expedice.cz.

Vyhodnocení:
Soutěžní fotografie budou hodnotit sami návštěvníci našeho serveru potažmo FB profilu a to prostřednictvím udělení „Like“ na vybranou fotografii. Každý má možnost pomocí like ohodnotit více fotografií. Vyhrává fotografie s největším počtem „Like“. V případě, že budou mít dvě či více fotografií k datu uzavření soutěže stejný počet hlasů bude o vítězi rozhodovat porota složená z členů organizačního týmu ATV-Expedice.cz. Vítěz soutěže bude písemně oznámen nejpozději do 5.12.2012.

Cena pro vítěze:
Vítěz foto soutěže obdrží zajímavý dárkový balíček ATV-Expedice.cz a partnerů projektu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>