Slick products – představení produktů

Každý, kdo jezdí na čtyřkolce v terénu zná jak obtížné je zabahněný stroj s naprosto členitým povrchem opět uvést do původního relativně čistého stavu.  Kupujeme vysokotlaké čističe, abychom po půlhodině mytí zjistili, že je po uschnutí stroj stále špinavý a tak po vlastním mytí na řadu přichází hadr, různé leštěnky atp. a mytí se protáhne na několik hodin. Ti z Vás co si teď říkají, že je lepší nemýt jistě tento rituál absolvují alspoň před předáním na servis atp.  My jsme dlouho pátrali po tom čím mytí usnadnit a jak na to aby byl po opláchnutí stroj skutečně čistý až se nám ozval náš partner firma Čtyřkolky4U s tím, že do ČR zahájili dovoz mycích a leštících přípravků od firmy Slick Products.

V tomto krátkém článku Vám tedy přinášíme jednoduchý přehled produktů sloužících právě pro snadné mytí offroad strojů a celkově jejich údržbu.  Test jednotlivých produktů bude brzy následovat jelikož nám dovozce jako prvním exkluzivně zaslal testovací sadu a tak hned jak dorazí vyzkoušíme v praxi účinnost jednotlivých přípravků.

Slick Wash Bottleobsahuje 950 ml koncentrátu vodou ředitelného a po smíchání s vodou získáte 16 litru čistícího roztoku k okamžitému použití. Pro snadné míchání a aplikaci rozhotku lze zakoupit praktický Aplicator. Tento speciálně vyvinutý přípravek je navržen tak, aby biologicky pronikl, odboural a odstranil prach, špínu, bláto a sůl.  Slick Wash může být použit přímo na všechny možné povrchy bez poškození barvy laků, plastů, kovů nebo ložisek. Slick Wash se snadno oplachuje a účinně odstraňuje mastnotu.

Slick Wash Cleaner je čistící a odmašťovací přípravek k okamžitému použití. Rozprašovač pro pohodlnou aplikaci přímo na znečištěný povrch. Tento speciálně vyvinutý přípravek je navržen tak, aby biologicky pronikl, odboural a odstranil veškerou mastnotu, prach, špínu, bláto a sůl.  Slick Wash Cleaner může být použit přímo na všechny možné povrchy bez poškození barvy laků, plastů, kovů nebo ložisek. Slick Wash Cleaner se snadno oplachuje a účinně odstraňuje mastnotu bez nežádoucích skvrn. Účinně odstraňuje špínu z hadic, bloku motoru, výfukových svodů atd.

Slick Shine je aerosolový sprej s vysokým leskem určený  k ošetření všech povrchů. Obnovuje zašlé povrchy, dodává jim lesk a zároveň je chrání. Slick Shine se může nanášet na povrchy jako je plast, vinyl, polykarbonát, sklolaminát a kovy s voděodolnou povrchovou úpravou, kdy po použití přípravku Slick Shine získává ošetřený povrch nejen vysoký lesk, ale zároveň je ochráněn před korozí nebo UV zářením. Použitím Slick Shine se na ošetřený povrch nelepí špína, nečistota či bláto. Povrch je tak dlouhodobě ochráněn.

Kompletní nabídku včetně možnosti objednání naleznete: na stránkách dovozce  nebo na FB profilu

3 komentářů k Slick products – představení produktů

  1. Lukáš napsal:

    No pokud je to i s tou slečnou, tak bych si vzal dva kusy :-) Jednu blond, druhou brunetu. Blond s modrými bikinami a brunetu se zelenými.

    Jo, a jednu plechovku energiťáku :-D

    Odběr: osobní :-)

  2. Atv-Expedice Atv-Expedice napsal:

    Tu jsem poptával také prý jí najdu na dně aplikátoru :D tak nevím nevím :D

  3. Bimbajs napsal:

    mě se líbí ta slečna dole, to se dává ke koupi nějakého přípravku?jakého?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>