Reproduktory pro čtyřkolku či SBS

Čtyřkolky upravujeme různě, řešíme výkon a technické charakteristiky stroje tak, že upravujeme filtry, tlumiče, výfuky nebo dokupujeme líbivé prvky polepy, potahy sedadel  atp. Náš dnešní článek bude o kategorii úprav, ve vztahu ke čtyřkolkám ne příliš frekventované, o to ale zajímavější. Při delších přesunech po silnici nás napadlo, zda by se naše SBS nedalo doplnit o nějaký Sound Systém podobně jako je vybavena řada motocyklů a tak jsme začali pátrat po reproduktorech, které by splnily několik základních požadavků a to zejména odolnost vůči vodě, prachu, blátu výborný zvuk a design, který umožní snadnou montáž bez nutnosti nějak zasahovat do konstrukce a plastů na stroji. Nakonec jsme skutečně našli reproduktory přímo stvořené pro ATV a SBS, takže jsme je objednali pro naší expediční SBS Z6 EFI EX a zároveň vám je stručně představíme.

BOSS ATV20 – Voděodolná komponentní reprosoustava s integrovaným zesilovačem.

Technické parametry: Maximální výkon integrovaného zesilovače: 450W, Frekvenční rozsah: 45 to 25000 Hz, Rozměry: 19 x 66 x 19cm, 6,5″ voděodolný basový reproduktor, 1,5″ voděodolný výškový reproduktor, 3,5mm jack konektor pro připojení MP3 přehrávače

   

BOSS AUDIO SYSTEMS je špičkový americký výrobce kompletního sortimentu mobilního audio a video vybavení, které potřebujete k instalaci moderní audio/video soustavy do svého automobilu. Mezi produkty naleznete i sérii BOSS MARINE, která je určena k instalaci do motorových člunů, plachetnic nebo OFF ROAD automobilů. Firma je jedním z pěti nejvýznamnějších výrobců výkonových zesilovačů na světě. Úspěšné podnikání sebou nese i úsilí o vývoj výrobků, které nabízejí spojení skvělých cen a provozních vlastností, založených na využívání nejmodernějších technologií v oblasti mobilních video soustav, automobilových audiosystémů, výkonových zesilovačů, reprosoustav a efektových jednotek. Velký důraz je kladen i na kvalitní design, BOSS svými designy určuje další vývoj v oblasti automobilové audiotechniky. Široký sortiment výrobků je výsledkem snahy umožnit výběr z několika sérií audio zařízení, které spolu se špičkovým designem nabízejí různé kombinace výbavy a funkcí. Spektrum výrobků pokrývá doslova všechny cenové kategorie a přitom v rámci každé z nich má zákazník stále možnost výběru. Kromě zesilovačů, reproduktorů nabízí tato značka i široký výběr multimediálních zařízení, jako jsou DVD přehrávače s monitorem, výklopné monitory nebo autorádia s unikátní dokovací stanicí pro iPod. Obrazovky mají úhlopříčku 3,2 až 8 palců (81-203mm). Čtyři série výkonových zesilovačů s reprosoustavou OUTCAST, ONYX, DIABLO a CHAOS nabízejí výkon a konfiguraci, které pokryjí všechny systémové a cenové požadavky. Výrobky BOSS MARINE jsou svou odolností předurčeny k instalaci do motorových člunů, vodních skútrů nebo terénních automobilů.

Ptáte se kde koupit ? Ideálně objednat ze spojených států kde je cena logicky nižší ale je třeba kalkulovat s dopočtem DPH a celními poplatky. U nás se dá objednat například zde za cenu 6459 Kč.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>