Textil s potiskem

Řada z Vás se na různých akcích setkala s potišteným textilem a množí se dotazy na to kde se dá triko mikina nebo samolepka  s logem ATV-Expedice.cz či Quadclub.cz pořídit.  Již několik let spolupracujeme s Grafickým studiem MCG, ve kterém nám byly připravovány veškeré reklamní materiály tedy samolepky, plakáty a stojany na výstavu, oblečení od tepláků po trika a bundy ale i reflexní vesty na závody atd.

Grafické studio MCG sídlí v praze na adrese: Kavkazská 3, Praha 10, 100 00.

Na místě je k dispozici ochotný personál, který Vám vždy poradí s tím co lze či nelze a jaké jsou konkrétní výhody a nevýhody zvoleného materiálu, potisku atd.  Potisknout si pak můžete nechat tak říkajíc cokoliv na objednávku je možný i sítotisk či výšivka.

Potisk triček – ukázky

Přímo na stránkách grafického studia máte možnost výběru ze široké nabídky textilu – KATALOG.

Více informací pak naleznete přímo na stránkách studia www.mcg.cz.

Teď si říkáte super nechám si tedy vyrobit nějaké triko či mikinu s potiskem ATV-Expedice.cz ale kde vzít logo ? To není žádný problém logo máte k dispozici ZDE . V grafickém studiu MCG pak mají většinu našich log již v podobě přímo k tisku tedy víceméně stačí vybrat textil barvu a učinit závaznou objednávku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>