16.8.2012 – Čtvrtý a pátý den

16. srpen

Dnešní den je jasné, že se rozhoduje o konečné umístění, což je znát na všech účastnících, kteří chtějí na bednu, hlavní boj je soustředěn hlavně na kolky, protože pánům s camnama, nejde do hlavy jak to, že je před nimi na prvním místě stále skvěle jedoucí Dan Pejzl na čínské kolce X8 :) No jak se samozřejmě ukazuje, dálková relly je nejenom o dobrém a silném stroji :D.

Těsně před cílem RZ mě předjel Dan, je mi jasné, že jede fakt o všechno, tak už se těším jak to dopadne, v cíli RZ ale zjišťuju, že tam ještě není, kluci s camnanma se ptají jestli jsem ho neviděl, tak říkám,jasně jede za mnou, tak na tyhle obličeje nidky nezapomenu, ten výraz, kdy potřebovali, aby Dan zabloudil, nebo, aby dojel až za dvacet minut, to bylo vážně něco :) Další kluci co už byli v cíli, tak ještě přilévali olej do ohně hláškama typu, to bych neřekl, že ta čína bude rychlejší atd. no prostě veselo :D

Jakmile Dan dojel, opravoval opět proraženou gumu, vzhledem k tomu, že musel dojet ještě do konce etapy, už jen pouze do 19 hodin  a byl vítěz, tak mě požádal zda nepojedem spolu, abych případně pomohl, mě bylo ctí a bral jsem to jako povinnost :D

Večer probíhá vyhlášení vítězů i poražených vítězem se dle očekávání stal Dan Pejzl na Journeyman X8 já jsem si dojel pro krásné čtvrté místo.  Následuje dobrá večeře na grilu a už jen lehké posezení, protože nás čekal ranní odjezd směr domov, už jsem se nemohl dočkat.  Představa, že budu musel šlapat tou bolavou nohou dvanáct hodin na plyn v autě, byla hrozná.

17.,srpen
———————————————

V šest vyrážíme. Zabaleno jsme měli od večera, takže šlo jen o to skočit do aut a jet, já vybaven těmi skvělými prášky na bolest usedám taky z volant. Kluci připraveni kdykoliv mě případně vystřídat mi dodávali naději, že domu dojedu….

Cesta proběhla naprosto v pořádku, i po časové stránce a i s pozdním oběděm v Brně jsem byl v 17hod. doma,  kde mě teda úplně nepochválili za tu nohu ale pochválili za to že jsem se vůbec vrátil :D.

Druhý den ráno jsem šel do nemocnice na pohotovost, abych se konečně dozvěděl co s tou nohou mám. Závěr byl, zlomenina lýtkové kosti v oblasti kolene a další odštípnuté kostičky v koleni, prý drobnosti ale křížový vaz je asi v … no uvidíme….

Startovné stálo 10.000,- vše v ceně, mimo dopravy ( ta vyšla na cca. 8000,-) a benzínu a spotřeby piva na místě ( to vyšlo na 2200,-)

Byla to super akce, na kterou příště určitě jedu znovu !

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>